Osam prasića našlo je dom, a o njima brine - pas /VIDEO

Kada je Ves Trevor, vlasnik uzgajališta za životinje "Spektrum plants Gold koast", saznao za osam prasića u vrlo lošem stanju, nije ni trenutka razmišljao o tome da li da ih udomi.

Izvor: B92

Sreda, 20.09.2017.

08:40

Osam prasića našlo je dom, a o njima brine - pas /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot

Na samom početku ih je hranio posebnom hranom kako bi ojačali i stali na noge. Onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano.

Trežur, kuče koje je Ves pronašao na ulici, uočila je prasiće i njen je majčinski instinkt proradio. Počela je da se brine o njima kao da su njeni štenci. Vrlo brzo je dobila i mleko, te ih je othranila poput prave majke.

Ves nije bio siguran je li to zdravo za obe strane, pa je upitao veterinara, koji je rekao da nema ničeg opasnog u tome, dok god praščići dobijaju sve što im je potrebno i dok god ne povrede psa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: