"Gonićemo sve koji su ostavili ljubimce na milost i nemilost Irmi"

Ljudi koji su napustili svoje ljubimce i evakuisali se zbog uragana Irma na Floridi suočiće se sa krivičnim prijavama nasilja nad životinjama.

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2017.

14:55

foto: getty

Skoro 50 pasa bilo je spaseno sa ulicama neposredno pred dolazak oluje, navodi Palm Beach County Animal Care and Control. Neki od njih su lutali ulicama, a neki su bili vezani u dvorištima.

“Ovo je najbolji primer zlostavljanja životinja. Naći ćemo sve vlasnike i krivično ih goniti“, kaže tužilac Dejv Aronberg.

U Palm biču spaseno je 49 pasa i dve mačke neposredno pred uragan.

“Čak i zrno peska u naletu od 180 kilometara na sat može povrediti životinju. To je krajnje nesavesno i neće se tolerisati“, kaže direktor Centra za zaštitu životinja Dajana Suave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: