Ljubimac na B92.net

Heroj: Policijski pas se oporavio od terorističkog napada u Mančesteru

Policijski pas Modžo doživeo je toliki stres, a kao posledicu alopeciju nakon terorističkog napada u Mančester areni.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty/ilustracija
foto: getty/ilustracija

Modžo je nakon napada doživeo takvu traumu zbog koje je dobio alopeciju i počeo da ćelavi.

Sedmogodišnji pas je nakon napada nekoliko puta posetio arenu iako se još nije oporavio od traume.

“Na veče napada bio je jako dug dan. Modžo je 11 sati tražio eksploziv. Međutim, nakon napada on je doživeo veliki stres i njegova dlaka je počela da otpada“, navode iz policije.

Srećom, Modžo se u potpunosti oporavio, a sada je vreme da se vrati puno radno vreme na posao.

“Nakon napada, dosta je odmarao, smanjili smo mu unos hrane, a pažljivo birali energetske obroke onda kada je trebalo da radi.“

Inače, arena u Mančesteru ponovo je otvorena u subotu, a hiljade ljudi, uključujući i porodice žrtava prisustvovalo je ovom događaju.

Vesti

“Todorova subota“ obeležena u Svilajncu / VIDEO

Još malo o konjima i ljubiteljma ovih plamenitih životinja. Prva subota Uskršnjeg posta zove se i Todorova subota. Svečano se obeležava u Svilajncu gde se okupljaju vlasnici i uzgajivači konja Resave. Oni defileom obeležavaju ovaj dan kao svoj praznik.

Vesti subota 24.02. 18:10 Komentara: 0

Zoolog zabeležio napet prizor: Pas umakao čoporu vukova / VIDEO

Na video-snimku, snimljenom u nacionalnom parku Abruzo Italiji, zoolog Paolo Forconi uspeo je da zabeleži nesvakidašnji prizor. Tri mlada vuka, stara devet meseci, napala su psa, kojeg su ugrizla dvaput. Međutim, pas je zahvaljujući svojoj snalažljivosti uspeo da pobegne, i to kroz rupu u ogradi od žice. "Pas je sada dobro", napisao je Forconi na svom Fejsbuk profilu.

Vesti subota 24.02. 08:35 Komentara: 64

Ćurani se zaglavili u trci oko drveta / VIDEO

Jutjuber Trent Tomas odlučio je da se malo našali i pozajmi svoj glas ćuranima koji su na jednom video-snimku neprestano kružili oko drveta. Ne zna se šta je nateralo životinje na ovakvo ponašanje, ali se svakako može zaključiti da je u pitanju zanimljiv i smešan snimak.

Vesti petak 23.02. 20:25 Komentara: 2

Neko bi da se "drži za ruke" /VIDEO

Ovaj zlatni retriver dobio je novu vlasnicu nakon što je njegov vlasnik preminuo. Na objavljenom video-snimku vidi se pas koji uporno daje svoju šapu očigledno zadovoljan novom "mamom". Čini se da je željan ljubavi. Pogledajte ovaj dirljiv video-materijal.

Vesti četvrtak 22.02. 18:00 Komentara: 2
strana 1 od 192 idi na stranu