Pronađeno osakaćeno štene u Vršcu

Štene staro nekoliko dana pronađeno je sa odsečenim repom i ušima na putu za Vršački breg. Trenutno je u teškom stanju i u borbi za život, a traga se za počiniocima ovog monstruoznog nedela. Štene sa odsečenim repom i ušima pronađeno je na periferiji Vršca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.10.2013.

14:27

Default images

Prihvatilište za pse Vršac apeluje na građane da se, anonimno, jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa ovim događajem.

Portir firme zatekao je štene i odmah se obratio prihvatilištu za životinje iz Vršca Anima, koje se trenutno bori za život ovog nedužnog bića.

Štene je trenutno u kritičnom stanju, ima krvave dijareje i sumnja se da ima štenećak. Ono je na infuzijama, jer ništa ne jede.

"Trenutno je na infuziji jer sve što pojede povrati, a veterinar nam je rekao da je prepuno glista, koje ne može da izbaci", izjavili su u prihvatilištu, gde se trude da budu optimisti i veruju u njegov oporavak, iako prognoze nisu takve.

Svi građani koji imaju bilo kakve informacije u vezi sa osakaćenim štenetom mole se da se jave putem Fejsbuk stranice Anima prihvatilišta za životinje iz Vršca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: