Idealan ljubimac za vaš horoskopski znak

Određeni horoskopski znakovi odlično se slažu sa ljubimcima, a postoje i oni kojima ljubimci ne predstavljaju zadovoljstvo. Ukoliko razmišljate da proširite porodicu sa ljubimcem, vaš horoskopski znak vam može pomoći da odaberete onog pravog.

Izvor: B92

Sreda, 12.09.2012.

17:16

Default images

Tradicionalno, Ovan, Bik, Strelac, Lav i Jarac su svi povezani sa životinjama. Zato nije ni čudo što se svi oni zajedno nazivaju „znakovima zveri“. Ukoliko ste vi jedan od ovih znakova, ljubimac će vam izuzetno prijati – posebno mačka ili pas.

Vaga, Vodolija, Devica i Blizanci poznati su po svojoj humanosti, tako da je vama većinu vremena znatno važniji kontakt sa ljudima. Ipak, ptice mogu biti dobar izbor za Vodliju, Ribu i Blizance, dok je Devicama potreban ljubimac koji je uredan, čist i ne zahteva previše angažovanja poput ribica i pojedinih vrsta mačaka – posebno onih sa kratkom dlakom.

Vodeni znakovi, Rak, Škorpija i Ribe su znakovi koji su izuzetno brižni, tako da su za njih idealni ljubimci kojima je potrebno puno nege, po mogućstvu ljubimac koji je uzet iz skloništa za nezbrinute životinje. Takav ljubimac sasvim sigurno će u svom životu imati puno nege i ljubavi.

Saznajte kakav vam dan predviđaju zvezde za 12. 9. na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: