Još jedan dokaz šta je čovek u stanju da uradi za svog ljubimca VIDEO

Dobro je poznato da ljubav vlasnika prema svom ljubimcu može da bude tolika da je čovek u stanju da za svoju omiljenu životinju učini isto ono što bi učinio i za bilo kog člana svoje porodice.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.03.2019.

20:10

Još jedan dokaz šta je čovek u stanju da uradi za svog ljubimca VIDEO
Printscreen Facebook/SashaFooKUSI

Upravo je događaj koji se nedavno desio u Kaliforniji bio potvrda toga. Kuću Hozea Guzmana, iz mesta Pala, u blizini San Dijega, pre nekoliko dana je zahvatio požar.

Kada je video svoj dom u plamenu i vatrogasce koji pokušavaju da zaustave vatrenu stihiju, Hoze nije časio ni časa, već je odmah uleteo u vatru i dim.

Vatrogasci su pokušali da ga odgovore od toga, ali ih on nije slušao. Znao je da mora da se vrati u kuću i spase svog ljubimca, bez obzira na to kako se to završilo po njega... Snimak spasavanja ljubimca iz kuće u plamenu, za samo nekoliko dana, sakupio je više od četiri miliona pregleda.

Ipak, mišljenja ljudi o ovom postupku vlasnika su podeljena. Dok jedni tvrde da je suludo rizikovati život zbog psa, drugi su potpuno uvereni da bi zbog svog ljubimca identično postupili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: