Najverniji drug kralja narodne muzike: Roki je obožavao Šabana

Porodica i prijatelji stradalog Šabana Šaulića još se ne mire sa vešću da su ga zauvek izgubili, a tuga provejava i među brojnim poštovaocima muzike ovog, kako ga mnogi oslovljavaju već decenijama, kralja narodne muzike.

Izvor: B92

Sreda, 20.02.2019.

19:43

Najverniji drug kralja narodne muzike: Roki je obožavao Šabana
Foto: usersam2007 / depositphotos / ilustracija

Ipak, među njima je i još jedna duša koja je ostala bez svog vernog druga. Zove se Roki. Reč je o omalenom, razigranom psu mešancu.

Reporteri mnogih novina pošli su ovih dana u Krčedin, mesto u kom je pokojni pevač često provodio svoje slobodno vreme. U ovo selo podno Fruške gore, Šaban je odlazio da peca, tihuje, da se osami, kad god mu je to vreme dopuštalo. Društvo mu je tu, u vikendici, pravio Roki. Zajedno su provodili dane, odlazili u čamac, delili ribu…

Roki ne zna šta se desilo. Vidi neku gužvu i gomilu ljudi koji ga ovih dana obilaze. Nikoga ne poznaje.

Njegove fotografije možete videti na Petmagazinu.

Deluje kao da čeka. Svog druga. I svako malo se zatrči prema vodi i zagleda u daljinu. Čamac sa Šabanom ovoga puta neće doći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: