Dron pronašao odbeglog psa

Pas rase border koli pronađen je i spasen u volonterskoj spasilačkoj misiji dronom, pošto je pobegao i izgubio se kada ga je udario automobil u blizini mesta Laneli bič u Velikoj Britaniji.

Izvor: Beta

Nedelja, 17.02.2019.

15:15

Dron pronašao odbeglog psa
Foto: Depositphoto / fotokostic

Volonter Džejmi Džuvel pronašao je psa sklupčanog u žbunju posle 20 minuta potrage dronom, preneo je Bi-Bi-Si.

"Znajući da je psa udario auto, bilo mi je očigledno da će negde da se sakrije, što je značilo da treba da ga tražim ispod rastinja. Srećom, pas ima fine bele šape koje su se isticale u odnosu na pozadinu, tako da je potraga bila kratka", ispričao je volonter.

Soks je imao polomljenu šapu i oporavlja se posle operacije, a njegov spasilac rekao je da verovatno ne bi preživeo da ga nisu našli dronom.

"Da ga nismo našli, verujem da bi uginuo. Nema šanse da bi neko prošao pored mesta na kome je bio", rekao je volonter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: