Niko se za svoj ručak ne bori tako kao oni VIDEO

Kada je hrana u pitanju, većina životinja je spremna da uradi skoro sve osim, naravno, da je podeli sa svojim prijateljima. Tu izuzetak nisu ni ovi preslatki zamorci.

Izvor: B92

Petak, 09.11.2018.

20:10

Niko se za svoj ručak ne bori tako kao oni VIDEO
Printscreen YouTube/TheDodo

Morski prasići, kao ih još nazivamo, su slatki, umiljati, pametni i odlični ljubimci. Kada se sa njima pravilno postupa, zamorci mogu da budu veoma društveni i "pričljivi". Tada ispuštaju različite zvuke i zvižduke.

Iako su odlični kao ljubimci dece, odrasla osoba je ta koja bi trebalo da se brine za njihovu hranu i higijenu kaveza.

Morski prasići su popularni kućni ljubimci, prvenstveno zbog svoje dobroćudnosti i veličine. Oni su, inače, jedne od najumiljatijih i najpitomijih životinja. Uopšte nisu agresivni i retko će vas "gricnuti" ako im nešto nije po volji.

Zamorci su, međutim, ćudljive životinje pa ih polako treba navikavati na ljudski dodir. Ali kada se jednom naviknu, postaju prave maze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: