Hrvati imaju možda najlepšu ljubavnu sagu u regionu VIDEO

U slavonskobrodskom prigradskom Brodskom Varošu u Hrvatskoj pre punih 25 godina Stjepan Vokić je pronašao malu rodu kojoj su lovci povredili krilo. Kako nije mogla da leti, Stjepan joj je izgradio sklonište. Ipak, njegova mezimica kojoj je dao ime Malena, ostala je sa njim do danas. Ono što nije očekivao tokom svih tih godina jeste da će dobiti još jednog člana njihove porodice. Naime, Malena se zaljubila, a Klepetan svake godine ponovo sleće u njihov dom.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.10.2018.

19:25

Default images

Njihovu ljubavnu sagu svake godine prati milion Hrvata preko prenosa uživo, a za njihovu nesvakidašnju priču zainteresovali su se i svetski mediji. Jedini problem je, kako Stjepan kaže, strah da se jednog dana Klepetan ne vrati.

U video-snimku u nastavku pogledajte njihovu porodičnu priču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: