Mačak vidovnjak: Rusija pobeđuje Saudijsku Arabiju?

Mačak-vidovnjak Ahil iz Sankt Peterburga predvideo je da će ruska reprezentacija danas, u prvom meču Svetskog prvenstva u fudbalu, pobediti Saudijsku Arabiju.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 14.06.2018.

09:21

Mačak vidovnjak: Rusija pobeđuje Saudijsku Arabiju?
Thinkstock/oksy001

Ispred mačka su stajale dve činije, od kojih je svaka bila oslikana zastavom jedne od zemalja. Malo razmislivši, Ahil je izabrao činiju sa ruskom trobojkom.

Mačak Ahil uspeo je tačno da predvidi rezultate tri od četiri utakmice Kupa konfederacije održane u Sankt Peterburgu.

Ove godine je uporno trenirao, učestvovao na javnim događajima i sada je spreman da predviđa rezultate utakmica tokom čitavog turnira, prenosi Sputnjik.

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje danas i trajaće do 15. jula u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Sočiju, Kazanju, Kalinjingradu, Volgogradu, Nižnjem Novgorodu i Jekaterinburgu.

Prvu utakmicu na šampionatu će danas, posle svečanog otvaranja, odigrati reprezentacije Rusije i Saudijske Arabije na moskovskom stadionu Lužnjiki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: