Nađeni ukradeni lovački psi: "Neko ih je držao zatvorene"

Zahvaljujući Glasu zapadne Srbije za samo nekoliko dana pronađena su tri lovačka psa, koja su se vodila kao nestala i to već nekoliko meseci.

Izvor: Tanjug

Utorak, 06.02.2018.

14:31

Nađeni ukradeni lovački psi:
Foto: Thinkstock

"Kradljivci pasa su se uplašili i počeli da ih puštaju", rekao je u izjavi za Glas zapadne Srbije predsednik udruženja "Fazan" iz Pranjana Boško Milovanović, dodajući da će se na ovom slučaju još raditi.

On je rekao da je jednog lovačkog psa našao i Slobodan Vasiljević i da će sada Udruženje proglasiti ugroženom zonom teren na kojem se kradu psi. Među pronađenim psima je i pas Branka Rajčevića, koji je anonimno obavešten o tome gde da traži svog psa, iako je mesecima ranije obilazo upravo taj teren.

"Po nagovoru prijatelja sam otišao i nisam verovao kada sam ga ugledao. Izgledao je bolje nego kada je bio kod mene, uhranjen, negovan samo možda malo uplašen. Tako se vidi da nije lutao planinom dva meseca, nego da ga je neko držao zatvorenog", kaže Rajčević i zahvaljuje medijima kao i službama koje su pomogle da se psi pronađu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: