Bila je bez ikakvih prihoda, ali je spasla 28.000 mačaka / VIDEO

Gospođa Linea je ceo svoj život posvetila spasavanju mačaka. Toliko im je posvećena da je, od kada se njima bavi, kroz njen dom prošlo oko 28.000 mačaka. Trenutno se brine o 800 mačaka, oko 300 mačića, a ima i nekoliko pasa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2018.

20:20

Bila je bez ikakvih prihoda, ali je spasla 28.000 mačaka / VIDEO
Thinkstock / Ilustracija

Kada je počela da se brine o mačkama, nije imala nikakve prihode. I pored toga, odrekla se svega da bi macama pružila utočište. A onda je, zahvaljujući donacijama, proširila je svoje imanje, koje je vremenom postalo najveće sklonište za mačke u SAD.

Danas tu radi i nekoliko radnika, koji joj pomažu oko mačaka, hrane ih, čiste za njima i zbrinjavaju one koje su bolesne. Zahvaljujući nezi, brizi i ljubavi koju tamo dobijaju, mnoge mace su ozdravile, živnule i promenile se. Nema sumnje da su, zbog toga, zahvalne gospođi Linei.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: