Muškarca probudila buka, izašao napolje, imao je šta da vidi (FOTO)

Tim Njuton sa Aljaske zatekao je neverovatan prizor kada je izašao ispred svoje kuće.

Izvor: Bored Panda

Subota, 30.09.2017.

15:15

Muškarca probudila buka, izašao napolje, imao je šta da vidi (FOTO)
Foto: Thinkstock / ilustracija

"Probudili su me čudni zvuci, pa sam odlučio da odem napolje i proverim šta se dešava. Nakon prvobitnog šoka, zgrabio sam fotoaparat i počeo da slikam. Možete li da verujete? Napolju je bila mama ris sa SEDMORO mladunčadi!!", napisao je Njuton na svom Fejsbuk profilu, gde je objavio fotografije.

"Pozvala ih je i svi su se poređali. Divlji život na Aljasci je fascinantan!!! Nastavili su da se igraju na tremu, a onda su prešli u dvorište!", objasnio je.

Njuton je u šali dodao da je zaključio da risevi provode 1 odsto vremena jureći zečeve, a 99 odsto vremena jureći svoju decu.

Pogledajte fotografije:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: