Posao snova u tropskom raju za ljubitelje papagaja

Dođite u Kostariku i postanite jedno sa prirodom. Tako, otprilike, glasi opis posla koji nude firma Holiday Pirates i organizacija World Parrot Trust, koji su za to spremni da plate 2.000 evra mesečno.

Izvor: Metro.co.uk

Ponedeljak, 15.05.2017.

10:39

Posao snova u tropskom raju za ljubitelje papagaja
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Oni traže orntofila, tj. ljubitelja ptica, koji bi se posvetio zaštiti tropskih ptica. U opisu posla stoji da su obaveze zaposlenog da hrani papagaje ujutro, zatim da može da surfuje do ručka, tokom popodneva bi trebalo da posmatra ptice koje nastanjuju tropske kišne šume i potom da posmatra zalazak sunca na plaži.

Najbolji kandidat će, tokom avgusta, kao deo Projekta Ara koji promoviše zaštitu tropskih papagaja, provesti mesec dana na ostrvu Punta Islita, pacifičkom tropskom raju na kostarikanskom poluostrvu Nikoja.

On ili ona će raditi sa konzervatorima četiri nedelje, starati se o arama, voditi blog na sajtu projekta i postavljati video-snimke ptica u njihovom prirodnom staništu.

A post shared by Karen Harkins (@kgharks) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: