Ljubimac na B92.net

Vlasnik psa iz Beograda pronašao svoju mezimicu nakon tri godine VIDEO

Kada je nestala pre tri godine Ema je slomila srce vlasnicima. Tražili su je, angažovali se, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Danas, nakon pune tri godine, oni su se ponovo sreli.

Izvor: petface.net
Podeli
Foto: Screenshot,, Facebook
Foto: Screenshot,, Facebook

Neverovatna priča nas vraća unazad, kada je Ema nestala iz doma u kome je živela kao kućni ljubimac. Ko zna gde je i kako živela sve ove godine, do trenutka kada je u Udruženje "Beta" Beograd stigao poziv savesnih građana.

Oni su javili volonterima i aktivistima za prava životinja da su pronašli psa, koji deluje kao da je vlasnički, prenosi PetFace.

Volonteri su odmah izašli na teren, psa odveli kod veterinara, a na osnovu čipa – odmah su pronašli podatke vlasnika i pozvali ga.

"Ljudi, vi ste neverovatni. U roku od sat vremena spojeni smo sa vlasnicima i Ema je danas, posle tri godine od nestanka, konačno ponovo u svom domu i sa svojom porodicom! Hvala svima koji su se angažovali da nađemo Eminu porodicu, hvala za informacije, na tolikom interesovanju, uspeli smo zajedno da učinimo nemoguće mogućim. Hvala i ovim divnim ljudima što ni posle toliko vremena nisu odustali od nje. Odmah su od nas otišli kod veterinara, ustanovljeno je da Ema nažalost ima srčanog crva, ali verujemo da će se i sa tim izboriti, posebno sada kada je okružena ljudima koji je obožavaju", napisali su volonteri "Bete".

Susret između Eme i njene porodice bio je emotivan i veseo, a kako su naveli ljudi iz "Bete", ni oni nisu odavno doživeli ovako emotivne trenutke.

"Još jednom smo se svi uverili koliko je važno čipovati pse i prijaviti nestanak! Vodite računa o tome! Ema, ljubavi, želimo ti brz oporavak", napisali su za kraj.

Ovako je izgledao susret Eme i njenog vlasnika:

Vesti

Pseći šou u Novom Sadu VIDEO

Ovaj produženi vikend, koji je u celoj zemlji pratilo i lepo vreme, mnogi su iskoristili za boravak u prirodi sa porodicom i prijateljima. Na kraju vikenda, Novosađani su nedeljno popodne iskoristili i za to da se pohvale svojim kućnim ljubimcima. Naime, u centru Novog Sada juče se birao najlepši, najbolje obučen i najvaspitaniji pas.

Psi ponedeljak 18.02. 11:30 Komentara: 10

Dron pronašao odbeglog psa

Pas rase border koli pronađen je i spasen u volonterskoj spasilačkoj misiji dronom, pošto je pobegao i izgubio se kada ga je udario automobil u blizini mesta Laneli bič u Velikoj Britaniji.

Psi nedelja 17.02. 19:15 Komentara: 4
strana 1 od 15 idi na stranu