Pružite dom napuštenoj životinji, ona će to znati da ceni

Akcija udomljavanja nezbrinutih životinja biće održana u subotu 15. decembra u Marsh Open Spaceu (Cetinjska 15) u 12 sati. Oni koji se odluče da deo vikenda odvoje za uživanje u društvu pasa koji traže dom, poslaće u isto vreme i važnu poruku o odgovornom vlasništvu i humanosti udomljavanja, koja je naročito aktuelna u hladnim danima koji su pred nama.

Izvor: B92

Utorak, 11.12.2018.

12:57

Pružite dom napuštenoj životinji, ona će to znati da ceni
Foto: Thinkstock/ilustracija

Ovom prilikom, predstavnik JKP „Veterina Beograd“ održaće i kratko, edukativno predavanje o odgovornom vlasništvu ljubimaca, a događaj će zajedničkim snagama voditi Miloš Milaković, glumac i deo ekipe popularnog "Dnevnjaka", i njegov ljubimac, jedan od najpoznatijih četvoronožnih "influensera" Gojko the Pug.

Ne propustite ovu šansu da učinite nešto lepo i humano - da napuštenoj životinji pružite toplinu doma, ili pozovete druge da to učine. Dođite i pokažite kolika je vaša ljubav prema životinjama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: