Restoran plaća 100 dolara po satu za druženje sa psima

Teksaški restoran nudi primamljiv oglas za posao: čuvanje kućnih ljubimaca dok gosti uživaju u hrani i druženju u ugostiteljskom objektu, za šta će zainteresovani radnici po satu biti plaćeni sto dolara.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.11.2018.

16:52

Restoran plaća 100 dolara po satu za druženje sa psima
Foto: Thinkstock

Među dužnostima potencijalnih zaposlenih su igra s psima i nadzor spoljnog prostora namenjenog kućnim ljubimcima izvan restorana, kao i povremeno druženje s njihovim vlasnicima, pišu britanski mediji.

Dog friendly MUTTS Canine Cantina, restoran u Dalasu, zaposlenima će za navedene poslove po satu plaćati 100 dolara.

Suvlasnik restorana Kajl Nunan traži i jedinstvenu prijavu za posao putem Instagrama na kojem potencijalni zaposleni moraju 'postaviti' duhovite fotografije ili video-snimke, kao i objasniti zbog čega veruju da su najbolji za taj posao.

Podnosioci molbe ne smeju biti mlađi od 18 godina i ne smeju biti alergični na životinje.

Dodatne pogodnosti su besplatan obrok i piće u restoranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: