Sramotno! Opljačkali trudnu ženu i oteli dan stare štence

Dvojica lopova uletela su u kuću jedne trudnice (26) u Mančesteru i osim što su joj ukrali novac i mobilni telefon, sa sobom su poneli i jedan dan stare štence francuskog buldoga. Policija je pomoću snimaka utvrdila da se radi o dvojici muškaraca i nadaju se da će ih ubrzo pronaći.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.10.2018.

14:09

Sramotno! Opljačkali trudnu ženu i oteli dan stare štence
Foto: Thinkstock

Policajci su rekli i da je šokantno to kroz šta je morala da prođe trudnica koja se u momentu krađe našla u kući. Ono što ih je dodatno zabrinulo je činjenica da tako mladi štenci ne mogu da prežive bez majke.

Iako su šanse veoma lo male, svi se nadaju da će ova priča dobiti lep kraj te da će počinitelji biti kažnjeni za svoje zlodelo. Policija i članovi porodice pozvali su sve koji imaju bilo kakve informacije da se uključe u potragu i naglasili da štenci moraju što pre da budu vraćeni svojoj majci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: