Pažnja pred praznike: Obučeni pas otkriva pečenu prasetinu u prtljagu

Putnik koji je u SAD doputovao iz Ekvadora oslobođen je dela prtljaga kada je veseli pas radoznale rase bigl na najprometnijem aerodromu u svetu našao u njegovom koferu pečenu svinjsku glavu.

Izvor: Beta

Utorak, 16.10.2018.

17:38

Pažnja pred praznike: Obučeni pas otkriva pečenu prasetinu u prtljagu
Foto: Beta

Američka služba carine i zaštite granice kaže da je pseći "sanitarni inspektor" po imenu Hardi upozorio na komad prtljaga na aerodromu Atlante 11. oktobra.

Potom su specijalci za poljoprivredne proizvode u koferu našli pečenu svinjsku glavu od dva kilograma i uništili je jer je zabranjen samostalni uvoz hrane u SAD.

Ta služba kaže da nije dozvoljeno donošenje svinjetine i proizvoda od svinjskog mesa s drugih kontinenata u SAD koje nastoje da izbegnu usputni uvoz stočnih bolesti.

Američka služba carine i zaštite granice u Atlanti, Karej Dejvis je pozdravio Hardijev nalaz kao rezultat "ogromne stručnosti naših četvoronožnih partnera u zaštiti Sjedinjenih Država".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: