Doga trenira sa svojim vlasnikom, ali joj baš i ne ide najbolje VIDEO

Luka Balu, preslatki mužjak nemačke doge, bez obzira na skromni uspeh, ne odustaje

Izvor: Telegram.hr

Nedelja, 23.09.2018.

21:07

Default images

Godinu i po star mužjak nemačke doge Luka Balu pokušava da živi zdravo sa svojim vlasnikom Krisom i njegovom porodicom, pa ponekad čak i vežba.

Na nalogu njegove vlasnice na Fejsbuku osvanuo je video-snimak u kojem njegov vlasnik vežba, odnosno radi iskorak, a Luka Balu pokušava da sledi njegov primer, ali mu baš ne ide.

U video-materijalu, koji traje pedesetak sekundi, vlasnik radi iskorake, a pas ga prvo neko vreme proučava. Nakon što on vežbu odradi nekoliko puta, Luka počinje sa svojim simpatičnim pokušajima. Zbunjeno hoda za vlasnikom, spušta prednje noge, dok mu zadnje ostaju u vazduhu, ali ne deluje kao da baš zna šta radi.

Najsmešniji trenutak je kad mu zadnjica ostane u vazduhu svaki put kad pokuša da ponovi iskorak. Ipak, kako prolazi vreme, tako Luka postaje sve bolji, a to ga očito veseli jer u jednom trenutku počinje srećno da skače okolo, ali i dalje vežbajući.

Video-zapis je, naravno, postao hit i dosad je pregledan više od 26 miliona puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: