Kolumbijska policija poslala u penziju službene pse

Četrnaest policijskih pasa je ispraćeno u penziju uz medalje i diplome na ceremoniji punoj emocija u Bogoti, nakon što su godinama tragali za drogom, bombama i ljudskim telima.

Izvor: Beta

Subota, 22.09.2018.

07:19

Kolumbijska policija poslala u penziju službene pse
Foto: Thinkstock ilustracija

Neki iz grupe ostarelih nemačkih ovčara, pit bulova i zlatnih ritrivera su imali i specijalno kupanje u petak pre nego što su poslati u penziju pred publikom u glavnom gradu Kolumbije.

Među penzionisanima je i Kanela, 12 godina star labrador, koji je pomogao u otkrivanju 56 masovnih grobnica žrtava paramilitarističkog nasilja, kao i pit bul Negra koji je pomogao u otkrivanju više tona kokaina u svojoj osmogodišnjoj karijeri.

Zvaničnici planiraju da penzionisane pse daju na usvajanje u porodice koje će im omogućiti da penzionerske dane provedu u miru

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: