Pas Medica ima ličnog modnog dizajnera / VIDEO

Primetili ste sigurno da su danas kućni ljubimci uglavnom odeveni. Neki jednostavno, a neki bogami sa mnogo detalja. Videćete kako jedna dama oblači svog psa.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

14:30

Pas Medica ima ličnog modnog dizajnera / VIDEO

Tatjana Krstić već pet godina uživa sa svojim kućnim ljubimcem Medicom. On ju je inspirisao da počne da dizajnira odeću za pse. Zajedno učestvuju i na revijama.

"Od garderobe bukvalno imam sve što jedna kuca može da obuče. Ovim poslom se bavim četiri godine i za to vreme sam shvatila šta je najveća potreba vlasnika. Od konkretnih modela imamo kabanice, jaknice, prsluke sa dva lica, trenerke, džemperiće, sva odeća koju maltene i ljudi oblače. Primenjujemo modu i na naše najmilije", kaže Tatjana.

Njih dvoje su se već spremili za Novu godinu. Medica ovih dana nosi model jaknice u novogodišnjem ruhu, koji predstavlja Deda Mraza, a ne propušta kišu ni sneg.

Tatjana kaže da je važno da se svemu da lični pečat. A njih dvoje sređeni su ti- top na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.

To je prava dama sa modernim kučetom!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: