Psi Džonija Depa bezbedno napustili Australiju

Jorkširski terijeri Džonija Depa otputovali su u SAD samo nekoliko sati pre roka koji im je postavio australijski ministar poljoprivrede.

Izvor: Guardian

Petak, 15.05.2015.

14:14

Default images
Beta / AP Photo/Shizuo Kambayashi

Ljubimci poznatog glumca Pistol i Bu bili su u središtu međunarodnog incidenta, jer Dep nije prijavio njihov ulazak u Australiju.

Ministar poljoprivrede Australije Barnabi Džojs pretio je da će terijeri biti uspavani ako u roku od pedeset sati od ulaska ne budu deportovani.

Sada je tvitovao: “Psi su otišli”.

Oni su smešteni u privatni avion i poslati za Kaliforniju.

Dep i njegova supruga Amber Herd verovatno će dobiti novčanu kaznu zbog kršenja zakona o carini i karantinu. Nijedno od njih se dosad nije obratilo medijima.

Australija ima stroge zakone o karantinu koji sprečavaju slučajno unošenje zaraženih životinja i širenje infekcija.

Iako su se zbog ovog slučaja oglasili mnogi fanovi Džonija Depa i apelovali na Barnabija da ih ne ubija, on je izjavio: “Ako pustimo filmske zvezde da rade šta hoće, pa makar bili “najseksi muškarci današnjice’, zašto onda ne odbacimo sve zakone?”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: