Tvrdoglavi pas kom ni Putin ne može ništa

On je bez majice jahao konja i milovao polarne medvede i tigrove. Zato nije nikakvo čudo što je Vladimir Putin želeo da japanski premijer upozna njegovog opasnog psa.

Izvor: Daily Mail

Nedelja, 09.02.2014.

13:14

Default images

Međutim, akita inu ruskog predsednika, japanska rasa poznata po tvrdoglavosti, sasvim je ignorisala naređenja svog gospodara, vukla povodac i režala u kameru.

Ženka po imenu Jume, poklon je ruskom premijeru od naroda Japana od pre dve godine.
AP Photo/RIA-Novosti, Mikhail Klimentyev, Presidential Press Service
Kao tromesečna kuca, Jume, čije ime na japanskom znači “san” data je Putinu znak zahvalnosti za pomoć Rusije Japanu nakon zemljotresa i cunamija koji je uzdrmao tu zemlju.

Japanski lider Šinzo Abe pomilovao je Jume i na ruskom joj rekao “dobar pas”, na šta je Putin odgovorio: “Da, ali nekada zna i da ugrize”.

Iako lojalni vlasnicima, akita inu psi mogu biti asocijalni, preterano nezavisni, tvrdoglavi i dominantni, što Putinu izgleda otežava vaspitavanje mlade Jume.
AP Photo/RIA-Novosti, Mikhail Klimentyev, Presidential Press Service
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: