On je prohodao zahvaljujući savremenoj tehnologiji

Merlin je patak kojem je magija moderne tehnologije omogućila da hoda.

Izvor: B92

Petak, 01.03.2019.

08:00

On je prohodao zahvaljujući savremenoj tehnologiji
Foto: Screenshot, Youtube

Ptica je pronađena sa deformitetom nogu koji joj onemogućava mobilnost. "Goat and Anarchy", neprofitna organizacija iz Hamptona, pomaže nesrećnim životinjama i čine čuda kada je izlečenje i trud za njihovo zdravlje u pitanju.

Dobri ljudi su pomogli patku i napravili kolica u kojima može da se kreće, što je veoma važno pre svega iz kondicionih razloga, te se on sada kreće i održava svoje zdravlje.

Merlin je brzo prihvatio kolica. Iako se dosta prilagođavao kretanju u njima, ipak je uspeo. Rad sa Merlinom je inspirisao jedno društvo koje mu je napravilo kolica da se pozabavi radom na kolicima za kretanje pataka.

Oni sada već imaju novu mušteriju i raduje ih što mogu da pomognu. Kažu da je u njihovom poslu najbolje to što se stalno prilagođavaju novim situacijama i tako uvek moraju da razmišljaju o tome šta je najbolje i kako je nešto najbolje učiniti.

Sada Merlin trči na svojim kolicima i uživa u kretanju, zato što sa ovako dizajniranim kolicima samo za njega, može da se kreće slobodno gde god poželi, prenosi Pet face.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: