Ova ženka polarnog medveda zna da prede/ VIDEO

Agi je polarni medved o kojoj se brine Mark Dumas. On joj je najbolji prijatelj i učitelj i jedina osoba na svetu koja ima ovakav odnos s odraslim polarnim medvedom. Agi jedino prihvata Marka i njegovu ženu, ostali ljudi je čine nervoznom.

Izvor: index.hr

Sreda, 18.07.2018.

08:42

Default images

Agi je čak pomalo ljubomorna na sve koji se žele približiti Marku i za njega bi uradila sve na svetu. Čim ugleda Marka, ona mu odmah prilazi kako bi dobila svoju dozu maženja.

A dok se mazi, ona proizvodi zvukove slične mačjem predenju, jer je za Agi Mark jedina porodica koju poznaje. Mark se inače bavi treniranjem životinja za filmove i pre 18 godina tražio je polarnog medveda za film.

Čuo je za mladunče koje odrasta u zoološkom vrtu, a njena mama bile je prestara da bi se brinula o njoj. Agi je bila jedanaesto mladunče toj mami i to joj je bilo previše. Mark ju je uzeo "pod svoje" da je istrenira za film, ali nije očekivao da će razviti ovakvu povezanost.

Agi i Mark su razvili poseban odnos i jako se vole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: