Muškarci spasli leoparda sigurne smrti (VIDEO)

Ovaj leopard je pao u veliki, duboki bunar i nije više mogao da izađe napolje. Čuli su ga lokalni meštani, kojima je bilo žao da gledaju bespomoćnu životinju kako očajnički pokušava da se spase.

Izvor: index.hr

Nedelja, 03.09.2017.

08:45

Muškarci spasli leoparda sigurne smrti (VIDEO)
Foto: YouTube screenshot

Bilo je jasno da neće preživeti bez njihove pomoći, pa se skupilo nekoliko muškaraca koji su mu napravili velike "merdevine". Tako su mu pomogli da se popne i izađe.

Umorni leopard nije imao snage, pa mu je trebalo nekoliko pokušaja da uspešno skoči na konstrukciju koju su muškarci na brzinu sastavili. Više puta je padao u vodu, pa se ponovo penjao i pokušavao da skoči na spasonosne merdevine.

Kada su videli da je uspeo, odmakli su se i pustili ga da se pažljivo vrati. Odmah je pobegao na slobodu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: