Kako izgleda kad se mačke takmiče u fudbalu?

Amerikanci s nestrpljenjem iščekuju ovu nedelju (3. februar), jer će sa prijateljima i porodicom uživati u Super boulu (Super Bowl), u finalnoj utakmici Nacionalne fudbalske lige. Uz obilje hrane i glasno navijanje pratiće utakmicu, nastup benda Marun 5, najskuplje i najbolje reklame, a u pauzi uživaće i u Kiten boulu (Kitten Bowl), takmičenju maca u fudbalu na Halmark kanalu (Hallmark).

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2019.

08:00

Kako izgleda kad se mačke takmiče u fudbalu?
Foto: YouTube Screenshot

Ovo je četvrti put zaredom da Halmark kanal organizuje Kiten boul, i zbog preslatkih maca-sportista, svake godine publika raste. Sve mace koje učestvuju u ovoj preslatkoj utakmici su spremne za udomljavanje i dovedene iz najrazličitijih azila iz SAD.

Dan ranije, u subotu, prvi put biće organizovan i Ket boul (Cat bowl), za mace starije od godinu dana, takođe bez doma, koje će, nadamo se, nakon ove utakmice pronaći svoje vlasnike širom SAD.

Ovaj preslatki šou počinje u 22 časa po lokalnom vremenu (i u subotu i u nedelju), a ako i vi budete pratili nedeljni Super boul, ne zaboravite da u pauzi odgledate i Macaboul.

Ovako je izgledalo prošlogodišnje nadmetanje mačića u američkom fudbalu: Da li znate… da je Superboul najgledaniji televizijski program u Sjedinjenim Američkim Državama? Pre početka i u pauzi utakmice nastupaju mnogi popularni pevači i muzičari, dok mnogi brendovi i kompanije "tempiraju" vreme da baš tokom Superboula zanimljivim (i papreno skupim) reklamama na televiziji prezentuju svoje proizvode.

Prvi Superboul je odigran u Kanzas Sitiju 15. januara 1967.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: