Albert uopšte nije slatka maca, ali ima ogroman broj obožavalaca FOTO

Ukoliko ste ljubitelj životinja, onda sigurno na društvenim mrežama pratite neki od popularnih profila koje su vlasnici napravili svojim krznenim prijateljima. Međutim, jedna mačka privlači naročitu pažnju. I to mačka za koju sigurno nikada ne biste rekli da je slatka mala maca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.01.2019.

20:00

Default images

Ko bi rekao da će jednog mačka na društvenim mrežama pratiti čak 228.000 obožavalaca.

Albert je jedna ljutita, namrgođena mačka koja je stekla veliku popularnost širom sveta kako zbog svog izgleda tako i zbog poruka koje vlasnik, koji održava njegov profil na Instagramu, ostavlja.

A baš te poruke, uz Albertov neopisiv izraz lica, čine ga pravom namćorastom mačkom. Svaka njegova fotografija ima na stotine lajkova.
Namćorastog mačka su pre nekoliko godina usvojili Amerikanci Majk i Suzan Singlton. Njegov sadašnji dom je njihova kancelarija.

Ime je dobio po Albertu Ajnštajnu, pošto je vlasnike podsetio na slavnog naučnika zbog svog čupavog krzna koje im je ličilo na Ajnštajnovu čuvenu frizuru.
I ne samo da Albert ima popularan profil na Instagramu. Postoji i čitav niz odevnih predmeta i modnih dodataka sa njegovim likom, koje prate slogani u njegovom stilu kao što je:

"Trošiš moj vazduh!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: