Ljubimac na B92.net

Mačka i miš prirodni neprijatelji? Evo dokaza da ipak nije tako VIDEO

Iako su ove životinje po pravilu prirodni neprijatelji, ova preslatka kompilacija kućnih video-klipova dokazala je suprotno.

Izvor: petmagazine.rs
Podeli
Foto: Thinkstock/ilustracija
Foto: Thinkstock/ilustracija

Ima li išta slađe od ovih životinjica koje su zapravo prirodni neprijatelji, ali su naučile da žive zajedno i vole se više od svega? Znamo već da psi i mace mogu dobro da budu saglasni, ali pogledajte kako to izgleda kada se radi o mačkama i miševima, prenosi Petmagazine.rs.

Uz to što uživaju u zajedničkoj igri, međusobno se maze i umivaju, brinu se jedni za druge i beskrajno su srećni. Ponekad se pitamo kako životinje mogu svladati tolike različitosti, a mi ljudi ne možemo.

Pogledajte ovaj video-spot i ulepšajte sebi ovaj tmuran dan:

Vesti

Regdol mačke - umiljate krpene lutke FOTO

Ako želite macu "mazilicu", regdol je rasa upravo za vas. U naručju se ponašaju baš kao lutke krpenjače - potpuno se opuste i "otegnu" u rukama svakog ko želi da ih mazi. Regdoli su velike mačke, raskošnog krzna i izrazito plavih očiju koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Mačke ponedeljak 24.12. 20:20 Komentara: 9

Zašto mace vole kupatilo?

Svim vlasnicima mačaka dobro je poznata ta situacija. Krenete u toalet, a do tada nezainteresovana mačka potrči za vama i uvuče se u kupatilo pre nego što zatvorite vrata.

Mačke petak 14.12. 14:45 Komentara: 11
strana 1 od 8 idi na stranu