Ljubimac na B92.net

Mačka i miš prirodni neprijatelji? Evo dokaza da ipak nije tako VIDEO

Iako su ove životinje po pravilu prirodni neprijatelji, ova preslatka kompilacija kućnih video-klipova dokazala je suprotno.

Izvor: petmagazine.rs
Podeli
Foto: Thinkstock/ilustracija
Foto: Thinkstock/ilustracija

Ima li išta slađe od ovih životinjica koje su zapravo prirodni neprijatelji, ali su naučile da žive zajedno i vole se više od svega? Znamo već da psi i mace mogu dobro da budu saglasni, ali pogledajte kako to izgleda kada se radi o mačkama i miševima, prenosi Petmagazine.rs.

Uz to što uživaju u zajedničkoj igri, međusobno se maze i umivaju, brinu se jedni za druge i beskrajno su srećni. Ponekad se pitamo kako životinje mogu svladati tolike različitosti, a mi ljudi ne možemo.

Pogledajte ovaj video-spot i ulepšajte sebi ovaj tmuran dan:

Vesti

Pomozite im, i njima je hladno

Svi oni koji imaju kućnog ljubimca vole ga bezuslovno i većinom su s vama u toplom domu u ovim hladnim danima. Međutim, mnoge životinje nemaju tu sreću i dan i noć provode na hladnom.

Mačke ponedeljak 10.12. 15:12 Komentara: 3

Zašto sve više zemalja brani uzgajanje ove mačke?

Ogroman je broj ljubitelja i vlasnika mačaka koji rasu škotski fold smatraju neodoljivom, i to prevashodno zbog njenog fizičkog izgleda, u prvom redu zbog spuštenih malih ušiju. Međutim, u želji da mačje rase budu sve lepše i primamljivije, mnogima smo ugrozili zdravlje i izazvali patnju.

Mačke subota 1.12. 20:06 Komentara: 13

S praznicima stižu i mačje "muke"

Vlasnici bi morali imati na umu da je većina ukrasnih biljaka koje unesemo u kuću više ili manje toksična za mačku. Takođe, trebalo bi da se uzdrže od davanja mezimcu nove, "praznične" hrane

Mačke petak 30.11. 15:00 Komentara: 5
strana 1 od 7 idi na stranu