Ovaj neobičan mačak će vas oduševiti izgledom FOTO

Vilfred Ratnik (Wilfred the Warrior) pripada rasi činčila persijanera, ima krupne smaragdnozelene oči i neobične 'vampirske' zube. Zbog svog izgleda, postao je zvezda Instagrama.

Izvor: B92

Utorak, 20.11.2018.

16:22

Ovaj neobičan mačak će vas oduševiti izgledom FOTO
Foto: Printscreen

Vilfred ima više od 90.000 pratilaca na Instagramu, a profil mu je otvorila njegova vlasnica Džena Milvard iz Finčlija.

Oni koji redovno gledaju njegove fotografije i video-snimke kažu da u isto vreme deluje kao sladak macan, ali i zastrašujuće.
"Ljudi misle da mu fotografije obrađujem u Fotošopu. Ne veruju da je stvaran", kazala je Džena, te istakla da želi u najboljem svetlu da predstavi svog ljubimca, koji je prijateljski nastrojen prema svima.

Kako je otkrila, mačor Vilferd je prava spavalica - u stanju je da spava i po 20 sati dnevno. U suprotnom, ako se dobro ne odmori, postaje mrzovoljan.
Dok obožava da se druži sa ljudima, druge mačke 'ne prihvata' tako lako.

Ratnik, kako ga zove vlasnica Dženi, baš kao i druge mace, voli da radi zabranjene stvari, a Milvardova kaže da postoji rečenica koja ga najbolje predstavlja: "On je veličanstveni gremlin koji uživa u životu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: