Snimci devojčice koja se igra sa mačkom ulepšaće vam dan VIDEO

Erin Merin iz Ilinoisa prošle nedelje je na profilu svog mačka “Bailey No Ordinary Cat” na Fejsbuku objavila video-snimak u kojem mu njena četvorogodišnja ćerka Ebi čita, ili barem slikovito prepričava, priču pre spavanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2018.

11:55

Default images

U snimku koji traje nešto kraće od tri minuta, devojčica i mačak Bejli sede zagrljeni na kauču i ona mu čita. Ili, kako se čini u nekoliko navrata, jednostavno izmišlja neku priču o devojčici koja posećuje baku i deku.

U video-snimku, osim preslatke devojčice, koja se očito trudi da mačku priušti pravi doživljaj priče, simpatično je videti i životinju koja toliko uživa da opušteno leži i izgleda kao da će svakog trenutka da zaspi.

Mama Erin rekla je za Gud njuz netvork kako to nije prvi put da Ebi čita njihovom mačku, koji je deo porodice 13 godina. Inače, video-sniamk na Fejsbuku do sada je pregledan više od 700.000 puta. Na pomenutoj stranici Ebina mama često objavljuje snimke devojčice i njenog najboljeg prijatelja. Recimo, na ovom Ebi glumi voditelja u studiju, a njen gost je, naravno, mačak. Ebi je na sledećem učiteljica, a mačak i mlađa sestra su đaci. Neko je sada preuzeo ulogu mame.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: