Ljubimac na B92.net

Hamilton je najveći hipster među mačkama / FOTO / VIDEO

Priroda pravi najzanimljivije šare, boje i kombinacije, pa je tako "udesila" i jednog mačora i podarila mu prave pravcate - hipsterske brkove. A oni su mu pomogli da postane zvezda interneta i mezimac planete, iako je život započeo mučno.

Izvor: B92, Petmagazine.rs
Podeli

Hamilton je, sa svojom braćom i sestricama, rođen na ulici a prve dane života proveo je u prihvatilištu, čekajući dom i vlasnika.

Volonteri u azilu mislili su da ovaj mačak neće tako lako pronaći dom jer je bio preplašen i plašio se ljudi. Ali kada ga je njegov vlasnik ugledao - bila je to ljubav na prvi pogled.

Iako veoma plašljiv, zahvaljujući ljubavi, strpljenju i brizi, postao je pravi umiljati mezimac koji obožava da se mazi i da se fotografiše. Hamilton je, zbog svog neobičnog izgleda, čak glumio i u jednom filmu.

Zbog ogromne popularnosti na društvenim mrežama, njegov vlasnik odlučio je da slavu svog mezimca usmeri u dobrotvorne svrhe, pa zahvaljujući Hamiltonovim fotografijama prikuplja novac za mace u prihvatilištima.

Mačke

Kako da odaberete savršeno mače?

Na internetu možete pronaći karakteristike svih rasa mačaka na planeti, ali će vam najtačnije informacije uvek dati odgovoran odgajivač. Najvažniji savet je da odaberete mače koje odgovara vašem načinu života i vašoj naravi.

Mačke utorak 21.11. 08:40 Komentara: 14

Tajna veza mačaka i ljudi

Povezanost ljudi i mačaka dovela je do pojavljivanja mačjeg lika u mitologiji i legendama u više kultura. Najviše se spominje u egipatskoj, kineskoj i nordijskoj.

Mačke subota 18.11. 08:45 Komentara: 7
strana 1 od 7 idi na stranu