Ljubimac na B92.net

Hamilton je najveći hipster među mačkama / FOTO / VIDEO

Priroda pravi najzanimljivije šare, boje i kombinacije, pa je tako "udesila" i jednog mačora i podarila mu prave pravcate - hipsterske brkove. A oni su mu pomogli da postane zvezda interneta i mezimac planete, iako je život započeo mučno.

Izvor: B92, Petmagazine.rs
Podeli

Hamilton je, sa svojom braćom i sestricama, rođen na ulici a prve dane života proveo je u prihvatilištu, čekajući dom i vlasnika.

Volonteri u azilu mislili su da ovaj mačak neće tako lako pronaći dom jer je bio preplašen i plašio se ljudi. Ali kada ga je njegov vlasnik ugledao - bila je to ljubav na prvi pogled.

Iako veoma plašljiv, zahvaljujući ljubavi, strpljenju i brizi, postao je pravi umiljati mezimac koji obožava da se mazi i da se fotografiše. Hamilton je, zbog svog neobičnog izgleda, čak glumio i u jednom filmu.

Zbog ogromne popularnosti na društvenim mrežama, njegov vlasnik odlučio je da slavu svog mezimca usmeri u dobrotvorne svrhe, pa zahvaljujući Hamiltonovim fotografijama prikuplja novac za mace u prihvatilištima.

Vesti

Udomite macu na Mrnjau vikendu u nedelju

Dom omladine Beograda, Veterina Beograd i Društvo Le PETit po peti put priređuju veliku humanitarnu akciju posvećenu dobrobiti životinja i celoj porodici - Mrnjau vikend! Organizatori pozivaju sve ljubitelje mačaka i one koji će to tek postati: svratite u Dom omladine u nedelju 15. aprila, pronađite i udomite macu svog života i unesite iskricu radosti u svoj dom!

Vesti utorak 10.04. 10:00 Komentara: 5

Preslatko: Znatiželjne mace prvi put upoznaju svoje malene vlasnike

Ove znatiželjne mace prvi put susreću se s novim članovima porodice. Neke od njih možda pitaju i šta će se dogoditi sada kada je stigla prinova i da li će im nedostajati pažnje. Al, trebalo bi da znaju da se za njih uvek nađe vremena. Mace su divna bića puna ljubavi, a kada im se pridruže deca, to je jednostavno neodoljivo.

Vesti ponedeljak 9.04. 08:35 Komentara: 16

Salon za ljubimce u Rusiji izazvao bes javnosti / VIDEO

U ovom salonu ljubimci se pretvaraju u svaki tip stvorenja koji vlasnik poželi, poput zmajeva. Ljubimci se prvo šišaju, a zatim farbaju. Zaposleni u salonu kažu da su farbe od prirodnih materijala, i da nisu štetne za životinje, odnosno da su zapravo zdrave za njihovo krzno. Iako im boje ne škode, mnogi se pitaju da li ovakva praksa ima smisla.

Vesti nedelja 8.04. 08:35 Komentara: 28

Upoznajte mačka koji obožava avanturistički život / VIDEO

Avanturista i snimatelj Džej Džej Još udomio je pre dve godine napuštenu crnu mačku. Otkako su zajedno, mačak Sajmon prati svog vlasnika na svim njegovim putovanjima. Ovih nekoliko snimaka, koji su obradovali Jošove i Sajmonove pratioce na Jutjubu, pokazaće vam uzbudljiv život ovog nerazdvojnog para. Uživajte!

Vesti četvrtak 5.04. 08:35 Komentara: 2
strana 1 od 101 idi na stranu