Ljubimac na B92.net

Tragičan kraj odbeglog pariskog tigra

Iz cirkusa u 15. pariskom arondismanu je pobegao tigar, koji je neko vreme tumarao pariskim ulicama dok ga hicima nije usmrtilo cirkusko osoblje, saopštila je policija.

Izvor: Tanjug
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Nakon što je tigar pobegao iz cirkusa u blizini mosta na Seni, oko dva kilometra od Ajfelove kule, više naoružanih policajaca bilo je raspoređeno u tom kraju.

Neimenovani zvaničnik pariske policije potvrdio je da je tigar "neko vreme" bio na slobodi, ali je naveo da nije prijavljeno da je ikog povredio, prenosi Rojters.

Dok je životinja bila na slobodi, saobraćaj na obližnjoj tramvajskoj liniji bio je obustavljen, a očevici navode da su videli tigra kako se kreće po šinama tramvaja na liniji 3, prenose francuski mediji.

Rojters navodi, pozivajući se na policiju, da je odbeglog tigra usmrtio član cirkuskog osoblja u zapadnom delu francuske prestonice.

Policija je na Tviteru napisala "Opasnosti više nema", uz emotikon u obliku tigra.

Stanovnici 15. arondismana, u kojem je tigar usmrćen, objavili su na društvenim mrežama fotografije tela mrtve životinje, a mnogi su izrazili gnev jer je ubijena.

Vesti

Ova mačka se ponaša kao pravi pas /VIDEO

Vlasnik ove mace podelio je zanimljiv video-snimak. Naime, bacio je igračku u nadi da će po nju pojuriti pas, međutim, odreagovala je mačka, i to ne samo jedanput. "Nešto nije u redu ovde", napisao je on. Pogledajte video-snimak.

Vesti utorak 24.04. 15:40 Komentara: 5

Udomite macu na Mrnjau vikendu u nedelju

Dom omladine Beograda, Veterina Beograd i Društvo Le PETit po peti put priređuju veliku humanitarnu akciju posvećenu dobrobiti životinja i celoj porodici - Mrnjau vikend! Organizatori pozivaju sve ljubitelje mačaka i one koji će to tek postati: svratite u Dom omladine u nedelju 15. aprila, pronađite i udomite macu svog života i unesite iskricu radosti u svoj dom!

Vesti utorak 10.04. 10:00 Komentara: 5

Preslatko: Znatiželjne mace prvi put upoznaju svoje malene vlasnike

Ove znatiželjne mace prvi put susreću se s novim članovima porodice. Neke od njih možda pitaju i šta će se dogoditi sada kada je stigla prinova i da li će im nedostajati pažnje. Al, trebalo bi da znaju da se za njih uvek nađe vremena. Mace su divna bića puna ljubavi, a kada im se pridruže deca, to je jednostavno neodoljivo.

Vesti ponedeljak 9.04. 08:35 Komentara: 16

Salon za ljubimce u Rusiji izazvao bes javnosti / VIDEO

U ovom salonu ljubimci se pretvaraju u svaki tip stvorenja koji vlasnik poželi, poput zmajeva. Ljubimci se prvo šišaju, a zatim farbaju. Zaposleni u salonu kažu da su farbe od prirodnih materijala, i da nisu štetne za životinje, odnosno da su zapravo zdrave za njihovo krzno. Iako im boje ne škode, mnogi se pitaju da li ovakva praksa ima smisla.

Vesti nedelja 8.04. 08:35 Komentara: 28
strana 1 od 101 idi na stranu