Mrnjau vikend u Domu omladine Beograda

Dom omladine Beograda i Felinološko društvo Le PETit po drugi put priređuju priredbu posvećenu mačkama i mačkoljupcima - Mrnjau vikend.

Izvor: B92

Petak, 20.05.2016.

10:37

Mrnjau vikend u Domu omladine Beograda

Izvor: Le PETit

"U nedelju 12. juna svratite u Dom omladine Beograda, na lekovitu dozu predenja. Dođite da mazno mrnjaučemo svi u glas, da se zabavimo, smejemo i informišemo", poručuju organizatori.
Na Mrnjau vikendu nas očekuju veoma interesantna predavanja – od stručnih tema vezanih za pravilnu ishranu, dobrobit i zdravlje mačaka, preko rušenja predrasuda i zabavnih priča o mačkama, sve do predstavljanja raznolikih rasa mačaka. Predavači će biti felinolozi, veterinari, pedijatri, odgajivači i mnogi drugi zanimljivi gosti, između ostalog i podmladak odreda izviđača Voždovac koji će pokazati svojim vršnjacima kako se poštuje priroda i sva živa bića, i zašto je važno odrastati uz životinje.
Foto: Maja Mediæ
Odavno je svima jasno, i vrapcima i gačcima gradskim, da mačke i kreativnost idu ruku pod ruku (šapu pod šapu!) i zato su kreativne radionice neizostavni deo svakog Mrnjau druženja, kao i izložba maštovitih rukotvorina, tačnije šapotvorina.
Foto: Maja Mediæ
Mrnjau vikend ne bi bio to što jeste da mu u cilju nije prvenstveno dobrobit naših malih mačjih sugrađana. Na Mrnjau vikendu moći ćete da udomite mačku i tako oplemenite svoj život i porodicu. Odrastanje uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima, jer nam ljubimci pomažu da odrastemo u brižne, empatične ljude, a odrastanje uz macu decu uči integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti.
Foto: Maja Mediæ
Dragi mačkoljubi i vi koji ćete to postati - svratite u Dom omladine Beograda, u nedelju 12. juna. Očekuju vas lepe i umiljate mace, puno radosti i dobrog provoda!
Foto: Ivan Jekiæ
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: