Šta krije tužan pogled ove mace?

Luhu je sa samo dve nedelje starosti imao ozbiljne očne infekcije. Lečenje je zahtevalo veliku operaciju, a tužan macin pogled posledica je te operacije.

Izvor: Index

Utorak, 26.04.2016.

16:35

Šta krije tužan pogled ove mace?
Foto: Thinkstock / ilustracija

Mačak Luhu zajedno s još dve mačke živi u Kini, a osim što dele iste roditelje, zajednički im je i profil na Instagramu koji u trenutku pisanja ovog članka prate 124.000 obožavalaca iz celog sveta.

Iako se na pojedinim fotografijama pojavljuju sve tri zajedno, ipak većinom prevladavaju fotografije koje prikazuju Luhu koji izgleda veoma tužno, kao da mu se srušio ceo svet.

O čemu se radi objašnjava Lifewithcats.tv, koji navodi kako je Luhu sa samo dve nedelje starosti imao ozbiljne očne infekcije.

Lečenje je zahtevalo veliku operaciju, a njen tužan pogled posledica je te operacije. To što izgleda tužno ne znači da ona to i jeste. Naprotiv, zahvaljujući operaciji više nema infekcije, a verujemo kako uživa družeći se sa svojom braćom.

Pogledajte čime je maca osvojila srca obožavalaca:
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: