Mačka već godinama na istom mestu čeka vlasnike

Usamljeni ljubimac iz Belgotoda u Rusiji, koji već godinama na istom mestu čeka vlasnike, prvi put je fotografisan 2015. godine, kada je postao senzacija na internetu.

Izvor: Daily Mail

Sreda, 06.04.2016.

10:30

Mačka već godinama na istom mestu čeka vlasnike
Foto: Thinkstock / ilustracija

Vlasnici mačke živeli su u blizini, ali su se pre nekoliko godina odselili. Lokalni stanovnici kažu da su videli kako mačka trči za njihovim kolima i da se nikada nisu vratili. Ljubimac ih od tada čeka na istom mestu, piše "Dejli mejl".

“Ovo je odličan primer ljudske zlobe i istinske odanosti životinja”, napisao je na Fejsbuku korisnik Ostap Zadunajski. On je takođe pohvalio ljude koji su nastavili da hrane mačku.

Ipak, mnogi korisnici interneta posumnjali su u verodostojnost priče, navodeći da je mačka ostala samo zato što tamo svaki dan dobija hranu.

The cat that has sat on the same spot in Russia for a year after its owners abandoned it… as it waits for them to...

Posted by Δdvertising For a Better World on Tuesday, April 5, 2016

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: