Kamera prati neodoljive mačiće 24/7

The pet collective, koji iza sebe već imaju kameru koja 24 časa dnevno prikazuje male korgije

, sada je ljubiteljima mačaka omogućio da po ceo dan prate 4 mačeta i njihovu majku.

Izvor: B92

Nedelja, 16.09.2012.

13:20

Default images

Mesec dana stari mačići, kao i njihova majka, nalaze se pod konstantnim nadzorom profesionalaca i moguće ih je usvojiti.

„Jedna od stvari na koje smo navikli jeste činjenica da The Pet collective želi na svaki mogući način da pomogne životinjama kojima je potreban dom. Do sada su već imali konje, prasiće pa čak i piliće kojima je bio potreban dom i odziv ljudi je zaista bio neverovatan. Naši gledaoci shvataju značaj brige o životinjama i stvarno žele da im pomognu i omoguće bolji život“, izjavio je Tom Mejnard, jedan od članova ove organizacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: