Ljubimac na B92.net

Grad zabranio šetanje pasa tokom dana

Grad na jugozapadu Kine zabranio je šetanje pasa tokom dana i uveo im zabranu pristupa parkovima, šoping centrima, sportskim terenima i drugim javnim mestima.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. A šta ćemo sa ovima što drže pse po terasama,na -10,na +40,jadno kuče boravi na terasi,urla,laje,zavija,danima,noćima,mesecima,godinama...Ponekad ga vlasnik prošeta i to je sav život tog jadnog stvorenja.Kuče koje na terasi laje,laje i laje.Naselje mirno i tiho,a kuče laje,laje,urla,zavija.Dokle više,ljudi moji,da slušamo to urlanje?Zašto je većina vlasnika pasa tako sebična?Zašto nam nameću da sve to trpimo po zgradama?Menjaj stan za kuću,pa tamo drži kuče,a ne da maltretiraš celo naselje.Naravno,ima pasa koji su dobri i ne čuju se,ali pojedini tako nesnosno urlaju po ceo dan,da je to prevršilo svaku meru.Da li je to bolest,pomodarstvo,šta li je?Na kraju ću zvati komunalnu policiju pa neka oni to rešavaju,to urlanje je strašno,dokle to da slušamo.Kako te ljude nije sramota da terorišu mirna gradska naselja sa tim psima na terasama?
   (to nije sve,ima još problema, 10. novembar 2018 08:08)

  # Link komentara

 2. @(ljubitelj kuca i maca, 07. novembar 2018 13:40)

  Na stranu što jeste u redu da svaki vlasnik pokupi za svojim psom. Ali, kao što već jednom napisah, potpuna je parodija i vrhunac licemerja kad pripadnik vrste koja je bukvalno demolirala planetu optužuje životinje za nečistoću.

   "Hocete parkove za vase ljubimce, platite, napravite sami, zasto bi neko drugi finansirao vase hirove."
  @(cinjenica, 07. novembar 2018 10:35)

  Prijatelju, plaćam porez kao i ti. Vlasnik sam psa i naravno da treba da postoje i parkovi za pse i to o trošku države. Šta ti tripuješ da je korisno izdvojiti iz budžeta i napraviti, to mene ne interesuje.
   (siki, 8. novembar 2018 16:52)

  # Link komentara

 3. Šta ćemo sa onima koji šetaju pitone po Beogradu, ili sa onima koji reptile uzgajaju i prodaju? Susret sa pitonom je mnogo stresnih od susreta sa psom.
   (dunavski vilenjak, 8. novembar 2018 11:57)

  # Link komentara

 4. Tako je,krajnje je vreme da se stane na put sveopštoj psetomaniji!
   (i ja sam za to, 7. novembar 2018 15:21)

  # Link komentara

 5. Koliko li samo vas ispuni zakonsku obavezu i stavi korpu psu, kada je na javnoj povrsini ? Koliko vas pokupi go*na iza svoga psa?
  Pre neki dan prolazim parkom, a tamo dve doge (OGROMNE) pustene slobodno da se krecu. A okolo dece i mladih. Meni nije bilo svejedno proci pored njih.
  A tek kad sedite u parku i prilazi svaki pas da vas njusi. A vlasnici kuliraju. Pa obilaze oko klupe i vi se samo okrecete.. Zamislite da ja pridjem tom vlasniku i pocnem da ga njusim?
  Budite malo realno.. Poprilicno ste (vlasnici pasa) aljkavi i bezobrazni.. A ceo grad smrdi na kanalzaciju i pseci izmet.. Strasno
  (ljubitelj kuca i maca, 7. novembar 2018 13:40)

  # Link komentara

 6. Glavno oruzje ovih ljubitelja pasa je postala ova krilatica''ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude'. Medjutim kad pocnu da obrazlazu taj svoj stav jedino sto se moze zakljuciti je'ko voli pse mrzi ljude'Ovoliki broj lutalica po ulicama je nastao najvise zahvaljujuci tim tkz ljubiteljima koji ih cuvaju dok im ne dosade. Hocete parkove za vase ljubimce, platite, napravite sami, zasto bi neko drugi finansirao vase hirove.
  (cinjenica, 7. novembar 2018 10:35)

  # Link komentara

 7. @(Russell, 06. novembar 2018 18:09)

  A da potražiš stručnu pomoć?
   (siki, 7. novembar 2018 10:15)

  # Link komentara

 8. Bravo! Zgrozim se svaki put kada prodjem parkom a psi trckaraju oko mene. Jedan mi je jednom prisao a vlasnica gleda ni da se izvini a ja kipim u sebi. Ili kad udje u lift.. Nadam se da ce ovako i kod nas.
  (Russell,

  Svaki komšiluk ima bar jednog ovakvog pojedinca..
  Javlja mi se da, hvala Bogu, ovo neće zaživeti kod nas. Jasno iz vašeg komentara da imate traume koje trebate rešavati i imate dve opcije:
  1) Nećete ih rešavati i bićete još ogorčeniji do tačke posle koje nema nazad (razmećete me),
  2) Preselite se u Kinu.
   (S, 7. novembar 2018 10:02)

  # Link komentara

 9. Počeli su polako da razmišljaju. Ovako će početi svuda.
  Vlasnicima životinja će jedino preostati da lupaju minuse na komentarima, I to je sve.
  Ajde navalite, nećete još dugo.
   (Mmm, 7. novembar 2018 09:27)

  # Link komentara

 10. nisam ni znao da kod nas ima ovakvih nesrecnika kojima smeta pas koji prodje pored njih ili dodje da se pomazi.
   (pedja, 7. novembar 2018 01:11)

  # Link komentara

 11. Ко не воли животиње, не воли ни људе.
   (комша, 7. novembar 2018 00:26)

  # Link komentara

 12. Nesto debelo nije u redu sa osobama kojima smetaju psi ili bila koja druga zaivotinja.To se moze izleciti uz strucnu pomoc.
   (@dom, 6. novembar 2018 23:22)

  # Link komentara

 13. nema veze i tako po danu spavam;)
  (pitbull, 6. novembar 2018 21:34)

  # Link komentara

 14. Uvek Životinje stradaju ni krive ni dužne.
   (S, 6. novembar 2018 21:10)

  # Link komentara

 15. Bravo
   (Neko pametan, 6. novembar 2018 19:19)

  # Link komentara

 16. Bravo! Zgrozim se svaki put kada prodjem parkom a psi trckaraju oko mene. Jedan mi je jednom prisao a vlasnica gleda ni da se izvini a ja kipim u sebi. Ili kad udje u lift.. Nadam se da ce ovako i kod nas.
  (Russell, 6. novembar 2018 18:09)

  # Link komentara

 17. Паметно. Тако треба и код нас.
   (mirjana, 6. novembar 2018 17:17)

  # Link komentara