Ljubimac na B92.net

Kako da vas mačka zavoli?

Psu je dovoljno da date pokoju poslasticu, komadić mesa (krišom ispod stola) ili da mu nekoliko puta bacite lopticu i ‒ ljubav je rođena. S mačkama, međutim, sve ide nekim svojim tokom. Tačnije – njihovim. Iako su one misteriozna bića, u čiju se prirodu još trudimo da proniknemo, zapravo i nije tako teško sprijateljiti se s mačkom. Bilo kojom. Potrebno je, međutim, znati kako.

Izvor: petmagazine.rs
Pošaljite komentar
 1. Mene je moja maca volela, spavala mi u krilu, mazila se sve dok nisam otišla na operaciju (karcinom). Po povratku iz bolnice jednostavno ne želi da mi se približi. Ponekad mi samo dopusti da je pomazim po glavi i to dok je u svojoj korpici za spavanje. Ne trpi više da je uzmem u krilo i ne pada joj napamet da mi sama priđe. Ne mogu da dokučim šta ju je to odbilo od mene.
  (Sekiracija, 6. novembar 2018 14:44)

  # Link komentara

 2. Macka ili vas voli ili ne. Velike su sanse da vas macka zavoli ako je cuvate od malena i posvetite joj dosta paznje. U suorotnom macka ce vas voleti dok ne dobije svoj obrok.
   (Aca, 5. novembar 2018 23:01)

  # Link komentara

 3. Ovo stosta objasnjava ;) [link]
  (Devla, 5. novembar 2018 21:22)

  # Link komentara

 4. Mačka je društveno biće. Ostavljate je ispred stana i očekujete da vas voli?! Pa naravno da će biti tamo gde nije sama i gde se oseća dobrodošla. Budite srećni što ne može da vam kaže šta misli o vama.
  (Rade, 5. novembar 2018 20:51)

  # Link komentara

 5. Nisam pustao macku u kucu a komsija jeste pa se preselila kod njega. znaci ako je pustite volece vas. posle toga nisam uopste imao macke. samo pse
   (Knezic, 5. novembar 2018 14:06)

  # Link komentara

 6. Slicno kao sa zenama, s tim sto ovde nema precice - ne mozete ih kupiti parama hahahahahahaha
   (DonJuan, 5. novembar 2018 13:41)

  # Link komentara

 7. Mačka voli hranu koju joj daje vlasnik a vlasnika dali volo ????
  Kuče je već druga priča.
   (Dejca-LE, 5. novembar 2018 13:26)

  # Link komentara