Ljubimac na B92.net

Pas ukrao vlasniku GoPro kameru i zabeležio avanturu po kući

Kako bi pridobili vašu pažnju psi vole nekad da se posluže mačjim trikovima, pa tako i ukradu neki vaš predmet u nameri da ih jurite i dobro se zabavite. Tako je i ovaj pas vidno iznerviran što njegov vlasnik isprobava GoPro kameru sa svojim prijateljima odlučuio da uzme stvar u svoje ruke, pardon šape. Pogledajte šta je zabeležila kamera koju je pas oteo svom vlasniku dok se ovaj dobro umorio trčeći da uzme svoju kameru.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Podseća na snimak one bebe kad drpi majci telefon sa uključenom kamerom.
   (D, 19. maj 2018 16:13)

  # Link komentara

 2. Dnevna soba kao tri moja stana! Možeš biciklo voziti.
  Imao sam vevericu ljubimca koja mi je tako zgrabila ključeve od kola, i to kad sam već kasnio. Uh kako sam jurio za njom, a ona to shvatila kao igru pa još više bežala. Uhvatila me panika pri pomisli da će otići iza ormara (koji se baš teško pomera) i da će ih tamo ostaviti, gdje je često znala da skriva stvari.
  Srećom, ispali su joj ključevi. :)
   (Mare, 19. maj 2018 08:09)

  # Link komentara

 3. Meni je moj neki dan sa stola zgrabio naočare dok sam se spremao na zakazani pregled kičme u bolnicu. Nisam imao ni sekunde vremena za jurenje, pa sam odbauljao na bus poluslep. Umalo da završim na ginekologiji. Naterao sam ga uveče da ih pronađe, isčeprka i vrati, na sreću - neoštećene.
  (djubre malo, 17. maj 2018 19:59)

  # Link komentara

 4. I naravno ko drugi nego Labrador :D
  (Mario, 17. maj 2018 15:17)

  # Link komentara

 5. Mica srecna... Al koliku kucu ima covek, opusteno fudbal da igras
   (pff, 17. maj 2018 14:21)

  # Link komentara