Tvorac serije "The last of us" najavio novu sezonu jezivom fotografijom: "To je ona" FOTO

Poslednja epizoda serije "The Last Of Us", nastale prema popularnoj video-igri, emitovana je prošlog vikenda, a fanovi već nestrpljivo čekaju novu sezonu i nadaju se bilo kakvim nagoveštajima onoga što sledi.

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 20.03.2023.

18:27

Tvorac serije
Foto: Profimedia

Mali tizer, odnosno mig, dao je tvorac video-igre i serije Nejl Drakman na svom profilu na Tviteru. On je objavio sliku, koja više izgleda kao filmski poster, na kojoj se vidi mišićava ruka s čekićem i mračna pozadina na kojoj se vide šuma i zapaljeno vozilo.

"To je ona"

"Večeras nema TLOU-a na HBO-u, ali druga sezona već je u pripremi. Izdržite i preživite", napisao je Drakman. Međutim, oni koji su upoznati s radnjom iz drugog dela video-igre "The Last of Us" odmah su u komentarima počeli da pišu da znaju čija je to ruka.

"To je ruka Ebi Anderson", "To je ona, 100 posto", "Prepoznao bih tu mišićavu podlakticu bilo gde", "Dolazi ona. Znači to je to", "Oh, samo ne ona", "Stiže žena sa čekićem", "O moj bože, Abi dolazi", samo su neki od komentara ispod Drakmanove objave, a neki su pak uvereni da će se mnogi fanovi serije, koji nisu igrali video-igru, šokirati.

"Svi vi koji niste igrali drugi deo video-igre The Last of Us nećete biti spremni na ono što će ova devojka napraviti", piše jedan korisnik Tvitera u komentarima.

Podsećamo, radnja druge sezone serije za sada je nepoznata. Može se pretpostaviti da će se držati video-igre, koliko-toliko, ali kokreator serije Kreg Mazin rekao je da će ipak biti izmena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: