Svetska premijera filma "Avatar:Put vode" održana sinoć u Londonu

Kejt Vinslet, Zoe Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, reditelj Džejms Kameron, producent Džon Landau i drugi prošetali su crvenom tepihom londonskog trga Leicester uoči svetske projekcije Kameronovog toliko iščekivanog filmskog dela - "AVATAR: PUT VODE"

Izvor: B92
Podeli
Foto: Disney Studios
Foto: Disney Studios

Premijera filma u Srbiji održaće se 14. decembra širom bioskopskih sala, od narednog dana 15.12 Kameronovo ostvarenje u redovnoj distribuciji.

Filmska publika u Londonu sinoć je prva imala priliku da pogleda ostvarenje uvaženog holivudskog sineaste Džejmsa Kamerona, čiji nastavak filma iz 2009. godine ima tendenciju da bude naslov o kom će se takođe dugo govoriti.

Kompletna glumačka ekipa zablistala je sinoć na crvenom tepihu londonskog trga. Pred premijeru filma "Avatar: Put vode" u svečanim toaletama prošetali su protagonisti ostvarenja Sem Vortington i Zoe Saldana, kao i potpuno novo lice Avatar sveta, slavna Kejt Vinslet. Pred fotografima našli su se i Sigurni Viver, reditelj i scenarista filma Džejms Kameron, ali i podmadlak Pandora planete, nova generacija Avatar sveta koju tumače Džek Čempion, Triniti Blis, Bejli Bas i drugi glumci.

Nastavak kultnog filma oslikava svet planete Pandore, kao i povratak Na'vi naroda čije glavne likove ponovo tumače Sem Vortington (Sam Worthington) i Zoi Saldana (Zoe Saldana).

Foto:Disney Studios
Foto:Disney Studios

Film prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova deca, prati nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode u nadi da prežive i tragedije koje su ih zadesile.

Kako i sam naslov nagoveštava “Avatar: put vode” većinski je sniman pod vodom, za čije potrebe je koriščen veliki broj kamera, sa specifičnom unapređenom tehnologijom.

Nastavak filma traje nešto više od tri sata, što je za dodatnih trideset minuta više nego predhodno ostvarenje iz 2009. godine. Redakcija B92.net će podeliti komplet karata za održavanje premijere filma za prva tri čitaoca koji se nam se jave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu