Tajna audicija za Džejmsa Bonda? Zgodni glumac zaljubljen u 23 godine stariju glavni favorit VIDEO

Aron Tejlor Džonson je navodno glavni kandidat za glumca koji bi mogao da zameni Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda.

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 28.11.2022.

10:33

Tajna audicija za Džejmsa Bonda? Zgodni glumac zaljubljen u 23 godine stariju glavni favorit VIDEO
Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kako prenose svetski mediji, učestvovao je na tajnoj filmskoj audiciji u studiju Pinewood i impresionirao filmsku producentkinju Barbaru Brokoli.

"Aron je u septembru učestvovao na audiciji za film kako bi postao sledeći Džejms Bond. Dopao se Barbari i producentima, on je jedan od favorita za tu ulogu", rekao je anonimni izvor za The Sun.

Mediji pišu i da je Idris Elba odustao od pregovora da bude novi tajni agent 007, a kladionice su ranije predviđale da bi tu ulogu mogli da preuzmu Henri Kavil, Rege Žan Pejdž, Tom Hardi, Džejms Norton ili Čivetel Eđiofor

Popularni glumac je svoj talenat pokazao i u filmovima "Kick-Ass", "Osvetnici: Era Altrona" i "Godzila". Karijeru je započeo u TV seriji "Armadillo" iz 2001. godine, a slavu je stekao nakon uloge u biografskom filmu Džona Lenona iz 2009. godine.

Aron je u braku sa poznatom rediteljkom, koja je od njega satrija 23 godine

Ovaj 32-godišnji glumac, oženio je, rediteljku filma "50 nijansi sive", Sem Tejlor-Džonson (55).

Aron i Sem upoznali su se 2009. godine na snimanju filma "Nigde dečak", u kojem je on glumio, a ona režirala. Glumac je imao 19 godina kada je počeo da izlazi sa 42-godišnjim rediteljem. 2012. godine par se venčao, a danas imaju dvoje dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: