Margo Robi: "Neću da vas lažem pila sam tekilu, bila sam nervozna"

Glumica Margo Robi otkrila je koliko je bila nervozna dok je snimala vruće scene sa Leonardom u filmu "Vuk sa Vol Strita".

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 28.11.2022.

11:14

Margo Robi:
Foto: EPA/PETER FOLEY

Robi, koju mnogi nazivaju najlepšom ženom na svetu, bila je veoma nervozna pre snimanja intimne scene na podu sa poznatim holivudskim glumcem i da bi se dodatno ohrabrila popila je nekoliko čašica tekile. Bio sam jako nervozan

"Neću da vas lažem, popila sam nekoliko čašica tekile pre nego što smo snimila scene na podu. Bila sam veoma, veoma nervozan", rekla je Robi u intervjuu za "BAFTA: Život u slikama", naglašavajući kako je možda samo izgledala samouvereno, ali to nikako nije bila.

Robi je u vreme snimanja scena imala samo 22 godine, a njen partner Dikaprio je tada bio 15 godina stariji. To je scena koja se odvija u dečjoj sobi u kojoj Robi, koja je tumačila lik žene Džordana Belforta, pokušava da isprovocira Dikaprija pokazujući njeno golo međunožje. To je bila jedna od najeksplicitnijih scena u kontraverznom filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: