Džoni Dep ponovo u ulozi ozloglašenog kapetana Džeka: Veliki povratak nakon pet godina

Iako se povratak glumca u čuvenu franšizu do pre par meseci činio nemogućim, neimenovani izvori su otkrili da glumac početkom sledeće godine ima zakazano probno snimanje na tajnoj lokaciji.

Kultura

Izvor: thesun.co.uk

Četvrtak, 24.11.2022.

10:21

Džoni Dep ponovo u ulozi ozloglašenog kapetana Džeka: Veliki povratak nakon pet godina
Foto: Shutterstock/phol_66

Dep, koji je tumačio lik pijanca i problematičnog kapetana u svim filmovima iz popularnog serijala, uskoro bi trebalo da se pojavi na probnom snimanju u Velikoj Britaniji, koje će se održati u februaru sledeće godine na tajnoj lokaciji. Neiminovani izvori su rekli da je radni naziv novog filma “Dan na moru”.

"Sve je u ranoj fazi i još ne znamo ko će potpisati ovo ostvarenje."

Očekuje se da se Džoni pojavi na probnom snimanju koje je zakazano za početak februara i pre nego što produkcija bude kompletirana.

Brus Hendriks, koji je radio na prva tri filma, imenovan je za izvršnog producenta. Svi ostali detalji se drže strogo pod ključem. Ceo projekat je obavijen velom tajne, a kompanija Dizni želi da sve zadrži u tajnosti što je bolje moguće.

Dep (59) je debitovao u popularnom ostvarenju još 2003. godine sa filmom "Prokletstvo crnog bisera". Prvih pet filmova iz serijala zaradilo je preko 3,4 milijarde funti širom sveta, a popularni glumac je postao bogatiji za vrtoglavih 200 miliona.

Njegova budućnost u franšizi dovedena je pod sumnju nakon što je izgubio suđenje za klevetu protiv magazina "The Sun", u novembru 2020. godine. U članku koji je objavljen o njemu i njegovoj bivšoj ženi Amber Herd, on je označen kao "zlostavljač".

Dep, koji se razveo od Amber Herd (36) 2016. nakon godinu dana braka, nastavio je da tuži glumicu za klevetu i na suđenju u SAD je pobedio u junu ove godine.

Budući da se sam Dep tokom suđenja zakleo da se nikad neće vratiti ulozi ozloglašenog kapetana, jer je Dizni sa njim prekinuo sve veze nakon optužbi za zlostavljanje, svi se pitaju da li je ova vest lažna ili je ipak postignut dogovor.

Ženske dobrotvorne organizacije izjavile su da su zabrinute, nakon što su čule da se Dep vraća na "velika vrata".

"Kada je neko optužen ili proglašen krivim za zlostavljanje u porodici, važno je da svi poslodavci to shvate ozbiljno, a to uključuje i poslodavce u filmskoj i televizijiskoj produkciji."

"Kada se nasilje u porodici gurne pod tepih i brzo zaboravi, to šalje opasnu poruku", stoji u saopštenju.

Dok su, na drugoj strani, obožavaoci popularnog serijala i fanovi glumca pokrenuli peticiju da ga ponovo gledaju u ulozi kapetana Džeka. Peticiju je potpisalo preko 800.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: