Snimak kralja Čarlsa kako brejkdensuje začudio ljude, niko to nije očekivao VIDEO

Peta epizoda najnovije sezone "Krune", pod nazivom "Put napred", završava se scenom u kojoj tadašnji princ Čarls izvodi brejkdens na dobrotvornoj akciji. Dok su mnogi mislili da je u pitanju fikcija, ovaj trenutak u seriji je baziran na istinitom događaju.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Profimedija
Foto: Profimedija

Naime scena verodostojno oslikava kralja Čarlsa III koga je poneo trenutak, što se može i videti na snimku koji je nastao drugom polovinom prošlog veka.

Dana 29. marta 1985. godine, Čarls je prisustvovao radionici koju je organizovala dobrotvorna organizacija Prince's Trust, u jednom manjem mestu, kako je prenela agencija Press Association.

Čarlsa su “nagovorili da proba brejkdens sa trojicom mladića, on je pomerao noge u sporoj robotskoj imitaciji, čak je pao na kolena“, navodi se u tekstu.

Prilično neočekivan trenutak uhvatili su fotografi i video kamere. Snimak je dostupan na Jutjubu, a mnogi su ga podelili na društvenim mrežama nakon što su odgledali petu epizodu "Krune".

Ipak, postoji jedna ključna stvar koju realizatori serije nisu razumeli, u pitanju je vremenska linija. Serija “Kruna” smešta trenutak brejkdensa u 90-te, a čitav događaj se odigrao deceniju pre toga.

Svakako, komentari ispod videa na Jutjubu sugerišu da niko nije očekivao ovakve plesne pokrete sadašnjeg kralja Čarlsa, a većina je oduševljena koliko se potrudio da učestvuje u svemu tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 29 idi na stranu