"Seks i grad" se nastavlja u drugoj sezoni "And Just Like That"; dolazi Ejdan, ali nikako Samanta

Sara Džesika Parker je na svom Instagramu objavila da uskoro stiže druga sezona novih epizoda serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That..."
Glumica je objavila samo fotografiju novog scenarija i dodala da će za sada otkriti samo toliko.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2022.

14:53

Foto:EPA/ DENNIS M. SABANGAN

Sara Ramirez, koja igra Če u novim epizodama kultne serije, podelila je sličnu objavu.

I dok su pojedini obožavaoci serije pisali da željno čekaju nove sezone, mnogo je više onih koji su izrazili nezadovoljstvo zbog prve sezone novih epizoda.

"Bilo je bolno gledati. Nadam se da će nova sezona biti bolja", "Ova serija je loša u odnosu na originalni "Seks i grad", "Nadam se da će nova sezona biti bolja. Iako sam veliki fan serije Seks i grad, prvu sezonu nisam mogao da odgledam do kraja", bili su komentari nezadovoljnih gledalaca.
Mnogi su kritikovali agresivno nametanje kulture ženskog osvešćivanja i oslobađanja stega, a lik Če, gej komičarke koja je u prvoj sezoni postala ljubavnica Mirande Hobs (Sintija Nikson), izazvavši kraj Mirandinog braka sa Stivom Brejdijem, mnogima se nije dopao.

Sara Ramirez je već pričala o tome šta obožavaoci serije mogu da očekuju od njenog lika u drugoj sezoni.

"Prva sezona je bila o proceni knjige po koricama, a druga sezona o čitanju knjige", ​​rekla je Sara Ramirez ranije. Obožavaoci takođe mogu da očekuju da će Džon Korbet ponovo igrati bivšeg partnera Keri Bredšo, Ejdana, u novim epizodama.

Gledaoci su istakli i da su razočarani jer se, sudeći po najavama, lik Samante opet neće pojaviti ni u novim epizodama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: